SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ELMAS ‘DEMİR’LE İLK MAÇINDA 3 PUANLA TANIŞTI

ELMAS ‘DEMİR’LE İLK MAÇINDA 3 PUANLA TANIŞTI
Bu haber 28 Eylül 2021 - 16:51 'de eklendi ve 414 views kez görüntülendi.

Yeni sezona Teknik Direktör Cafer Aydın ile başlayan Kırmızı-Lacivertliler, ilk 3 maçında puanla tanışamamıştı.

Geçen sezondan 4 maçlık cezası nedeniyle ilk 3 maçı tribünden izleyen Cafer Aydın, alınan üst üste yenilgilerden sonra istifa etmiş, yerine de Zonguldak Kömürspor’u bilen, bu takımı birkaç kez şampiyon yapan başarılı Teknik Direktör Şenol Demir ile anlaşma yapmıştı.

Tecrübeli Teknik adam Şenol Demir’in takımın başına gelmesi ile grubun güçlü ekiplerinden Kırşehir Belediyespor deplasmanına çıkan Zonguldak Kömürspor bu maçtan ne gibi bir sonuç alacağı merak edilirken, Demir’in hazırladığı takım güçlü rakibini hem de deplasmanda 2-0 gibi net bir skorla yenerek hem 4 maç sonra 3 puanla tanıştı, hem de alt sıralardan 12’nci sıraya yükseldi.

DEMİR’İN TAKTİĞİ TUTTU

Sezon öncesinde genç bir ekiple yola çıkan Zonguldak Kömürspor, ilk 3 maçında galibiyet yüzü görmezken, Cafer Aydın’ın gönderilmesi ve sonrasında da Şenol Demir’in gelmesi ile takımda da ayrı bir hava esmeye başlamıştı.

Grubun güçlü ekiplerinden, hem de deplasmanda karşılaşacağı Kırşehir Belediyespor maçının da sonucunun merakla beklendiği bir sırada haftanın sürprizini yapan Zonguldak Kömürspor deplasmandan 2 golle aldığı 3 puan takımın geleceği açısından umutları yeşertmişti.

Tecrübeli Teknik Direktör Şenol Demir’in verdiği taktik ve moral mativasyonu ile sahaya çıkan genç Elmas rakibini kendi evinde adeta hapsetmiş, attığı gollerle de hem 3 puanla tanışmış, hem de gelecek maçlar için umutlanmıştı.

Tecrübeli Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde sahaya çıkan Kırmızı-Lacivertli futbolcular 90 dakika boyunca oyun kurgusu, moral motivasyonu ve kazanma hırsı ile mücadele etmiş, güçlü rakibini adeta sahadan silmişti.

SIRADA NAZİLLİ MAÇI VAR

İlk 3 maçını yenilgi ile kapattıktan sonra Kırşehir Belediyespor gibi güçlü bir rakibi kendi sahasında yenmeyi başaran Zonguldak Kömürspor, bu hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını Şenol Demir nezaretinde sürdürüyor.

6 puanla 8’nci sırada yer alan Nazilli Belediyespor’u da yenip üst sıralar için mücadele edecek Zonguldak Kömürspor taraftarlarının da desteği ile bu maçtan da 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

ELMAS’IN GRUBUNDA 5. HAFTA MAÇLARI

BUCASPOR 1928-KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR

KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR-UŞAK SPOR A.Ş.

ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR-PENDİKSPOR

PAZARSPOR-TECO KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş.

KIRKLARELİSPOR-ŞANLIURFASPOR

AMED SPORTİF FAALİYETLER-ESKİŞEHİRSPOR

TARSUS İDMAN YURDU-AKHİSARSPOR

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.  -NAZİLLİ BELEDİYESPOR

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.