SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 29 Aralık 2021 - 16:57 'de eklendi ve 133 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar köy muhtarları ile durum değerlendirmesi yaptı.

Köy muhtarları ile kahvaltı düzenleyen AK Parti hem muhtarların sorunlarını dinledi, hem de köylerde yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıya;  AK Parti İl Başkanımız Zeki Tosun, Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanımız Mükerrem Ayçiçek, Zonguldak Belediye Başkanı  Ömer Selim Alan, Merkez ilçe İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Terzi, Filiz Ünal Sarsık, Abdullah Karagüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri  Ahmet Karayılmaz ve Yol Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas ve  Başkent Edaş Dağıtım A.Ş. Zonguldak Operasyon Merkezi Müdürü Buğra Han Çağıran ile birlikte köy muhtarları katıldı. Toplantı ile ilgili yapılan paylaşımda; Zonguldak Merkez ilçemize bağlı köy muhtarlarımız ile bir araya gelerek istişarelerimizi gerçekleştirdik. Muhtarlarımız ile birlikte güzel bir istişare ortamı oluşturarak programımızı tamamladık. Köylerimizdeki çalışmalarımızı muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yürütmeye devam edeceğiz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER