SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 03 Kasım 2023 - 15:07 'de eklendi ve 269 views kez görüntülendi.

Türkiye Süper Futbol Ligi’nde 1999-2015 tarihleri arasında hakemlik yapan Serkan Akal, 2024 yılı Şubat ayında yapılacak Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şube Kongresi’nde Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Akal’ın adaylık açıklaması şöyle;

“1994-1999 yılları arasında İl Kadrosunda, 1999-2015 yılları arasında da 10 yılı Süper Lig olmak üzere Zonguldak Hakemliğini en üst düzeyde onurla ve gururla temsil ettim. Bu kariyerimde emeği olan Sayın Sadi Altınok, Sayın Feyyaz Akı, Rahmetli İsmail Kayık, Sayın İlkay Güner, Sayın Salih Türktunç, Rahmetli Bülent Yavuz,  Sayın Vedat Vecdi Akça, Sayın Cem Papila, Sayın Erol Pesen, Sayın Oğuz Sarvan, Sayın Yüksel Okçuoğlu ve ismini unuttuğum olduysa mazur görsün herkese şükranlarımı sunuyorum.

Bilindiği gibi 2015 yılında büyük bir haksızlıkla çıkarıldığım Süper Lig Yardımcı Hakem Kadrosundan sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin hakkımda ve lehime EMSAL-PİLOT  karar vererek kusurlu olanın TFF, MHK ve Tahkim Kurulu olduğunu açıklamıştır.

Bu karar bilindiği gibi 8 Mart 2021 de önceki TFF ve MHK yönetimleri tarafından çıkartılan Sayın Cüneyt  Çakır dahil 21 kişi için Emsal karar olarak kullanılıp, başvuru yapmayan 10 kişi dahil toplam 31 kişinin TFF’deki ilgili görevlerine dönmelerine önemli katkı sunmuştur.

Saygıdeğer hakem camiası, tüm hakemlik hayatım boyunca Zonguldak Futboluna önemli katkılar sunup, ili Hakemlik alanında en üst düzeyde başarıyla temsil ettim.

Zonguldak’ta futbol ve hakemlik alanındaki tüm sıkıntıları bilen biri olarak tecrübelerimle daha fazla katkı sağlamayı hedefliyorum.

Bu vesileyle İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Dr. Evren Atış beyle yaptığım konuşma ve bilgilendirme sonucunda Zonguldak’ta yaşanan olumsuzlukların önüne geçip, çok daha büyük katkı sağlamak, başta il hakem kurulu ve tüm taban birlikleriyle koordineli çalışan ekip ruhuyla bir karar vermiş bulunmaktayım.

Şubat 2024’te yapılacak olan TFFHGD Zonguldak Şubesi Dernek Başkanlığına adayım.

Saygılarımla…”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.