SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN İLE ÖNEMLİ GÖRÜŞME

ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN İLE ÖNEMLİ GÖRÜŞME
Bu haber 09 Kasım 2023 - 15:50 'de eklendi ve 136 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çalışma Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Genel Müdürü Mehmet Baş’ı ziyaret etti.

ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN İLE GÖRÜŞTÜLER

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

Ankara’da TTK ve MTA işçilerinin sorunları ve TTK’ya alınacak 2 bin işçi konusunda güncel konuları görüşmek üzere bir dizi ziyaretlerde bulunan GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek önemli görüşmede bulundu. Ziyarette, TTK’ya istihdam edilecek 2 bin işçi için son gelişmeler ele alındı. Ayrıca TTK ve MTA işçilerinin güncel sorunları ile çalışma hayatının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

BAKAN IŞIKHAN: ‘MADENCİLER ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

Bakan Işıkhan, Zonguldak bölgesinin ve madencilerin ülkemiz için çok önemli olduğunu söyledi. Tüm maden işçilerine selam gönderen Bakan Işıkhan, ziyaret nedeniyle GMİS Genel Başkanı Yeşil ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

GMİS’TEN BAKAN YARDIMCISI ÖZÇELİK’E ZİYARET


Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik ile görüştü. Görüşmede, TTK ve MTA ile madencilik sektörüyle ilgili işçilerin sorunları, TTK’ya alınacak 2 bin işçi konusunda son gelişmeler ele alındı.
Genel Başkan Yeşil, ziyaret anısına Özçelik’e maden figürlü bir heykel takdim etti. 

GMİS’TEN ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRÜ BAŞ’A ZİYARET

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş’a ziyarette bulundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş ile görüştü. Görüşmede, TTK ve MTA ile çalışma hayatına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Başkan Yeşil, ziyaret anısına Baş’a maden figürlü heykel takdim etti. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER