SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MHP, TEK BAŞINA!

MHP, TEK BAŞINA!
Bu haber 17 Kasım 2023 - 10:23 'de eklendi ve 184 views kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti ile ittifak yapmayarak seçime tek başına gireceklerini açıkladı.

Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere verdi; “Her platformda ve her ortamda AK Parti olarak İlimizdeki 25 belediyenin 25’ine de talip olduklarını beyan eden AK Parti İl Başkanı ve milletvekillerimiz maalesef Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hareket edip, yaralamaktadırlar. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatlarıyla, şu ana kadar bizler hep Cumhur İttifakı’nın yanında olduk. 15 Kasım 2023 tarihi itibariyle yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey ile yapmış olduğumuz istişare sonucunda, Zonguldak ilindeki 25 belediyenin 25’ine de talip olduğumuzu açıklıyorum. Zaten yaklaşık 3 aydır ev ev, sokak sokak yerel yönetimler seçimi için çalışmalarımız devam etmektedir. Aday adaylarımızla her belediyede varlığımızı fark edilir bir şekilde göstereceğiz. Bundan hiçbir gönüldaşımızın şüphesi olmasın. Zonguldak’ımız için en hayırlı olanın gerçekleşmesini diliyorum.”

SOSYAL MEDYADAN İLK SİNYAL VERİLMİŞTİ

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ve İlçe Başkanları 15 Kasım’da Ankara’da MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret etmiş, ziyaretin fotoğraflarının yanı sıra “31 Mart 2024 yerel seçimlerine start veriyoruz…

İl Başkanımız Mustafa Öztürk ve İlçe Başkanlarımızla birlikte MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ Başkanımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk, yol haritamızı oluşturduk.

ZONGULDAK’TA HEDEF 25 de 25” mesajı paylaşılmıştı.

İşte o ziyaretin fotoğrafları:

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER