SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“HİÇBİR ENGELLEME BİZİ HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAKTAN ALIKOYAMAZ”

“HİÇBİR ENGELLEME BİZİ HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAKTAN ALIKOYAMAZ”
Bu haber 05 Şubat 2024 - 13:45 'de eklendi ve 136 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay ziyaretinde kullandığı “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı” sözlerine tepki gösterdi.

Dural, “31 Martta kazanacağımız belediyelerimizde vatandaşımıza layık olduğu hizmeti vereceğimizden halkımız kuşkusu yoktur. Hiçbir engelleme bizi halkımız için çalışmaktan, başarmaktan, üretmekten alıkoyamaz” dedi.

Dural’ın açıklaması şöyle;

“Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ Cumhur İttifakı’nın Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı” dedi

CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ise ”Gerçekten vicdan, akıl, yürek sahibi kimsenin bırakın söylemeyi, duymaya bile tahammül edemeyeceği sözler. Hataylılara siyasi şantaj yapılmasını Hataylılara havale ediyorum. Kalbinin yerinde taş olsa bu laf edilmez. Depremzedeye tehdit olur mu?” dedi.

Çağdaş, devlet aklı ve geleneği olan ülkelerde sorumluluk makamındaki kişiler bu şekilde söylemlerde bulunmazlar, bulunmamalıdırlar.

Devletin ve yerel yönetimlerin sağladığı hizmetlerde süreklilik ve devamlılık esastır. Yatırım plan ve projeleri yerel yönetimin iktidarda olan partiye mensup olup olmadığına göre değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut belediyeleri ve 31 Martta kazanacağımız belediyelerimizde vatandaşımıza layık olduğu hizmeti vereceğimizden halkımız kuşkusu yoktur. Bu kararlılık, azim ve irade tüm belediye başkanlarımızda ve örgütümüzde mevcuttur. Hiçbir engelleme bizi halkımız için çalışmaktan, başarmaktan, üretmekten alıkoyamaz.

Zafer inananlarındır. İnanıyoruz kazanacağız.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER