SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇAĞLAYAN, MİTİNGE DAVET ETTİ

ÇAĞLAYAN, MİTİNGE DAVET ETTİ
Bu haber 09 Şubat 2024 - 10:25 'de eklendi ve 167 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Madenci Anıtı alanının hazırlandığını belirterek Zonguldak halkını 10 Şubat’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılmaya davet etti.

Çağlayan; “Kıymetli Hemşehrilerim;

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 10 Şubat Cumartesi günü saat 14:00’te Madenci Anıtı’nda siz değerli hemşehrilerimizle buluşacaktır.

Zonguldak’ımız tarihinin en büyük mitingine hazırlanıyor. Madenci Anıtı’ndaki miting alanı, Fevkani Köprüsünün, ve Merkez Çarşısı’nın yıkılmasıyla geçmişe göre Zonguldak’ımıza yakışır çok daha büyük bir meydana dönüştü. Giriş çıkışları çok daha rahat bir hale geldi. Yeni Zonguldak’ta gerçekleşecek olan tarihi mitinge ve bu coşkuya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER