SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KÜSKÜNLERİN GÖNLÜ DERELİ’DEN YANA

KÜSKÜNLERİN GÖNLÜ DERELİ’DEN YANA
Bu haber 21 Şubat 2024 - 21:57 'de eklendi ve 217 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak siyasetine yeni bir soluk oldu.

Yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren, parti teşkilatlarıyla Gençlik Kolları ve Kadın Kollarıyla büyük bir uyum içinde çalışmalarını sürdüren Dereli, diğer partilerin küskünleri için de güçlü bir alternatif haline geldi.

Cem Dereli; sıcak, samimi, çözüm odaklı yaklaşımları ve ortaya koyduğu projelerle dikkat çekiyor.

Nitekim sadece muhafazakar kesimin değil tüm siyasi eğilimlilerin de büyük takdirini kazanan Dereli, partisini CHP ve AK Parti’yle birlikte Zonguldak’ın “3 Büyükler”inden biri haline getirdi.

CHP’de ve AK Parti’de listelere giremeyen küskünler ile umduklarını bulamayanların gönlü de Dereli’den yana…

MHP’nin Merkez ilçede aday göstermeyip AK Parti’nin adayını destekleme yönünde ittifak yapmasına rağmen diğer ilçe ve beldelerde MHP adayları üzerinde ittifak olmaması nedeniyle rahatsız olan MHP tabanın da önemli ölçüde oylarını Saadet Partisi’nin adayı Cem Dereli’ye yönlendirdiği belirtiliyor.

41 KERE MAŞALLAH

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, geçtiğimiz hafta Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ile birlikte ‘Bölge lideri Zonguldak’ için hazırladığı 41 stratejik projesinin lansman tanıtımını Dedeman Otel’de gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptı.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli’nin Gazipaşa’ya nostaljik tramvaydan, deniz taksi, halk ekmek gibi 41 projesi şöyle: “Kentsel dönüşüm ve örnek mahalle Projesi. Zonguldak Belediyesi doğal afet kurtarma. Gazipaşa‘ya ulaştırma ve nostaljik tramvay hattı. 10 MW Güneş enerjisi projesi. halk ekmek fabrikası ve büfeleri. tanzim satış mağazaları ve tırları. balık çiftlikleri ve bal ve balık paketleme tesisi. orta Kapuz plajı düzenlemesi ve balıkçı lokantaları, belediye istihtam merkezi. Cep istediği çalışmaları. Ankara belediye bir sıfır annesi. boyacı ve işportacı satış noktaları. mahalle kültür merkezleri ve havuzları. merkezi park ve büyük bir bahane. kaynak suyu fabrikası. orta ölçekli İmalatçılar Sanayi Sitesi, İçme suyu hattı yenileme. engelli araç bakım onarım atölyesi ve engelli istihdam ve topluma kazandırma merkezleri. Yeni evliliklerde bir yıl bedava ulaşım ve su. akıllı kent sistemi ve otomasyonu. Pet şişe geri dönüşüm ödeme Sistemi, emeklilere ve şehit ailelerine %50 indirimli ulaşım ve su. yeni taksi durakları ve yeni muhtarlık binaları, belediye sağlık ve görüntüleme merkezi, belediye lokantaları. hayvanat bahçesi, botanik park. tema tema park. Belediye başkanı halkla buluşma günü. yağmur suyu hattı yenileme ve düzenleme yapımı, ücretsiz internet bölgeleri. deniz taksi uygulaması. bisiklet scotter yolları ve yürüyüş yolları. taziye evleri. ücretsiz personel desteği cenaze defin işlemi. Belediye personel maaşları iyileştirecek. Zonguldak uzay gözleme evi, ZONBEL – beton santrali ve beton elemanları üretimi, trafik yoğunluğu için akıllı otomasyon ve izleme sistemi ve alt geçit ve üst geçitlerin tespitleri ve inşaası, Zonguldakspor ve taraftara belediye desteği. fener mahallesi Unesco çalışması, otobüs sefer sayıları ve duraklar artırılacak. asfalt ve yol yapımı, yeni pazar yerleri ve pazar ve meydanlarda wc çocuk bakım kabini.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER