SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“BİZ ZATEN ÖNDEYİZ”

“BİZ ZATEN ÖNDEYİZ”
Bu haber 22 Şubat 2024 - 15:53 'de eklendi ve 168 views kez görüntülendi.

CHP, Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, ZonguldakMilletvekili Eylem Ertuğrul İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı adayı Tahsin Erdem, ilçe ve belde belediye başkanı adayları, Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyesi adayları, il ve ilçe örgütleri, partililer ve halkın yoģun katılımıyla Zonguldak İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

CHP Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan İl Başkanı Devrim Dural,
“Öncelikle sizlere söylemek istediğim sizlerle gurur duyuyorum. Burası benim toprağım. Benim doğduğum, büyüdüğüm, iş yerimin olduğu, hayatımı geçirdiğim, ekmeğimi kazandığım sokak. Dolayısıyla bu sokakta bu seçim koordinasyon merkezini açmaktan dolayı ayrı bir kıvanç duyduğumu söylemek istiyorum. Hatırlatmakta fayda var. Şu an Zonguldak’ta 25 seçim bölgesi var. Bu 25 seçim bölgesinin yüzde 52’sine tekabül eden 13 belediye Cumhuriyet Halk Partisi’nin saflarında. Bu ne demek? Bu demek ki biz zaten öndeyiz. Zonguldak’ta da öndeyiz. Anketlerde de öndeyiz. Belediye sayısı olarak da öndeyiz. 31Mart akşamı da bu durumu zaferle taçlandıracağız.” 

ZONGULDAK’IN YÜZÜ GÜLECEK

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem , “Merhaba Cumhuriyetin Aziz Evlatları! Merhaba Kuvay-i Milliyeciler! Merhaba Atatürkçüler! Merhaba çok sevgili Zonguldaklılar!

Merkez seçim ofisimizin açılışında beni yalnız bırakmadığınız için sizlere sevgilerimi, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin gözünüzde ki ışığı, merakı ve ilgiyi görüyorum. Bu ışıltı, ilgi, merak berrak ve aydınlık günlerin geleceğinin işareti! Sizlerle beraber Zonguldak Belediyesinin iki yakasını bir araya getirmek için geliyorum! Zonguldak artık sosyal, şeffaf ve dürüst belediyecilik anlaşıyla yönetilecek.

İsraf bitecek. Hizmet gelecek! Zonguldak’ın yüzü gülecek” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER