SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TPAO’NUN 58 GÜVENLİKÇİSİ YENİDEN İŞLERİNE KAVUŞTU

TPAO’NUN 58 GÜVENLİKÇİSİ YENİDEN İŞLERİNE KAVUŞTU
Bu haber 23 Şubat 2024 - 22:09 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Devrim Dural, İl Sekreteri Onur Altuntaş ve İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, Filyos’ta bulunan TPAO Gaz Sahasında çalışan 58 güvenlik görevlisinin bağlı oldukları şirket tarafından işten çıkarılmaları nedeniyle Filyos’a giderek TPAO yetkileriyle görüştü.

Yavuzyılmaz, “Yetkililerle yapmış olduğumuz 2 saat süren müzakereler sonucunda, Anadolu’nun ve bölgemizin çeşitli şehirlerinden ekmeğini kazanma umutlarıyla gelen bu 58 işçi kardeşimizin işlerine geri alınması talebimizi iletmiş bulunmaktayız. TPAO’nun planlama ve öngörü eksikliğinden kaynaklı vermiş olduğu bu hatalı karardan bir an önce dönmesi gerekmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

İŞLERİNE YENİDEN KAVUŞTULAR

CHP Heyeti’nin TPAO yetkilileriyle görüştükten sonra tesislerden ayrılmalarının ardından TPAO’nun karardan vazgeçtiği ve 58 güvenlik görevlisinin yeniden işlerine kavuştuğu bildirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yavuzyılmaz, “Aldığımız haber üzerine hemen TPAO Filyos Kara Tesislerine giderek işten çıkarılan 58 güvenlik görevlisi kardeşimiz için yönetimle görüşmelerimizi yaptık. Ne mutlu ki 2 saat süren toplantının ardından TPAO tesisinden ayrıldıktan sonra güzel haberi aldık; güvenlik görevlisi kardeşlerimiz işlerine yeniden kavuştu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER