SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YEREL SEÇİMİN ZAFER’İ KOŞUYOR

YEREL SEÇİMİN ZAFER’İ KOŞUYOR
Bu haber 23 Şubat 2024 - 12:03 'de eklendi ve 195 views kez görüntülendi.

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nilgün Sadıkoğlu Danışman ile Şehir Plancısı ve Mahalli İdareler Danışmanı Tuğba Ceylan Akça, Hürdüşün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Lokman Gül’ü ziyaret ederek projeleri ve seçim çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, seçim çalışmalarını hızlı bir tempoyla sürdürdüklerini belirterek, “Zonguldak Belediyesi Başkanlığına adayımız Sayın Nilgün Sadıkoğlu Danışman ve ekibimizle talibiz” dedi.

Zafer Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Danışman, “Yerel seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Projelerimizi, kentin çehresini değiştirecek çalışmalarımızı ziyaretlerde bulunarak anlatıyoruz.

Bu proje ve çalışmalarımızı birlikte hayata geçireceğimiz yüksek liyakat sahibi bir ekibimiz var. Biz göreve talibiz, oylarınıza talibiz. Elimizden geldiğince bir kadın eliyle birlikte yapılamayan her neyse  gerçekleştireceğiz. Buna inanıyoruz” dedi.
Şehir Plancısı Tuğba Akça, kentte yapılabilecek çalışmalardan bahsederek “Kenti kalkındırmak adına şehir planlamalarını gözden geçireceğiz ve asıl şehrin problemlerini saptayacağız. Belirli kaynaklardan edindiğimiz bilgilerle belli başlı projelerimizi hazırladık. Sosyal yardımlara ağırlık vereceğiz. Sosyal yardımlarda emeklimizi, yaşlımızı, engelli vatandaşlarımızı, özellikle üniversite öğrencilerini üniversite okurken nasıl istihdam sağlayacaklarını, hepsini partimizce ve Nilgün Hanım öncülüğünde planladık. Projelerimizi yakın zamanda ayrıntılarıyla paylaşacağız” dedi. 

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Danışman ve Zafer Partililer’in 2 günlük ziyaret programı şöyle: Türk Ocağı Ziyareti, ElmasTV, Zonguldak Basket67 Kadın Basketbol Takımının antrenmanını ziyaret, Bahçelievler’de halk ve esnaf ziyaretleri, Baro Başkanlığı ziyareti ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ziyareti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER