SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

o MÜJDE GELİYOR!

o MÜJDE GELİYOR!
Bu haber 27 Şubat 2024 - 18:28 'de eklendi ve 187 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi  personelinin beklediği müjde 28 Şubat’ta geliyor…

Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’ın işçilerin örgütlü olduğu sendika ile görüşmesi ve ek protokolle belediye çalışanlarının ücretlerine hatırı sayılır bir zam yapması bekleniyor.

Ek protokolün 28 Şubat günü sabah saatlerinde Belediye Başkanı ile Sendika arasında imzalanması bekleniyor.

Müjde verileceği haberini alan belediye personelinin ise aynı gün öğle saatlerinde Belediye binası önünde toplanması ve Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ömer Selim Alan’ın vereceği müjdenin ardından kutlama yapması bekleniyor.

EN DÜŞÜK ÜCRET EN AZ 30 BİN TL

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın ek protokolle belediye çalışanlarının yevmiyelerini 1000 TL’nin üzerine çıkarmayı düşündüğü ve bu durumda en düşük maaşın en az 30 bin TL olacağı öğrenildi.

Ömer Selim Alan’ın günlük yevmiyelerin 1050 TL ve 1100 TL gibi bir rakama da çıkarabileceği de belirtiliyor.

HÜRDÜŞÜN ÇAĞRI YAPMIŞTI

Hürdüşün, 14 Şubat tarihli sayısında Belediye Personelinin davulları zurnaları hazırladığını ve müjde beklediğini yazmıştı. Haberde, “Belediye personelinin yerel seçimlerdeki etkinliğini bilen çok sayıda belediye başkanı, çalışanlarına yüzde 110’lara varan sözleşme zammı, yüzde 90’lara varan iyileştirmeler yaptı.

Belediye personeli bu müjdeleri unutmadı ve ücretlerine iyileştirmeler yapan Belediye Başkanlarını belediyelerde davul-zurnayla ve coşkuyla karşıladı.

Zonguldak Belediyesi personeli de yüksek enflasyon ve alım gücünün düşmesi nedeniyle ücretlerine iyileştirme bekliyor.

Zonguldak Belediyesi’nin çalışanların üye olduğu Sendika ile ek protokol yapıp seçimlerden önce ücretlere iyileştirme yapması isteniyor” denilmişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER