SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİLLET BAHÇESİ PROJESİNİ YERİNDE TANITTI

MİLLET BAHÇESİ PROJESİNİ YERİNDE TANITTI
Bu haber 05 Mart 2024 - 12:58 'de eklendi ve 215 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Bahçelievler Mahallesi Yıldız Sokak’ta bulunan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bulunduğu alana yapılması planlanan Millet Bahçesi’nin tanıtımını yerinde yaptı.

Alan’ın vaad ettiği 7 projeden biri olan Millet Bahçesi Projesi’nin tanıtım açıklamasına AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ile Belediye Meclisi adayları katıldı.

Alan, “Zonguldakımızı hak ettiği noktaya Hep Birlikte taşıyacağız’ İl Başkanımız Sayın Mustafa Çağlayan, MHP Merkez İlçe Başkanımız Sayın Çağatay İpekçi ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte şehrimizin vizyon projelerinden biri olan Park Bahçeler Millet Bahçesi Projesi tanıtım bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Güzel şehrimizi layık olduğu noktaya yine hep birlikte taşıyacağız. Park Bahçeler Millet Bahçesi Projemiz şehrimize çok yakışacak. Doyumsuz manzarası, eşsiz güzelliğiyle Bahçelievler Mahallesi’ne güzel bir millet bahçesi hediye edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER