SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YÜCEL, GÖREVİ KÖKTÜRK’E DEVRETTİ

YÜCEL, GÖREVİ KÖKTÜRK’E DEVRETTİ
Bu haber 05 Mart 2024 - 13:20 'de eklendi ve 236 views kez görüntülendi.

Görev süresi dolan Amelebirliği Başkanı Şenol Yücel, bu görev atanan Veli Köktürk’e görevi devretti.

Görevi devreden Şenal Yücel, Amelebirliği’nin yeni Başkanı olan Veli Köktürk’e başarı diledi.

Yücel, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. 4 Mart 2021 tarihinde Amelebirliği Başkanı olarak atandım ve 4 Mart 2024 tarihi itibariyle 3 yıllık görev süremi tamamlamış bulunuyorum. 22 Temmuz 2023 tarihinde 100. Yılını kutladığımız Amelebirliği Sandığı’nın başkanlığı görevinde bulunmuş olmayı kendime şans olarak görüyorum. Bu görevi layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Ekip arkadaşlarımız ile başarılı çalışmalara imza attık. Veli Köktürk Başkanımın da bu görevi başarıyla yapacağına inanıyorum” dedi.

Amelebirliği’ninyeni başkanı Veli Köktürk ise “Üç yıllık görev süreniz boyunca gözbebeğimiz Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Amelebirliği’ne yapmış olduğunuz katkılardan dolayı tüm ekibimiz ve madencilerimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER