SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İMAMOĞLU’NDAN ERDEM’E TAM DESTEK

İMAMOĞLU’NDAN ERDEM’E TAM DESTEK
Bu haber 06 Mart 2024 - 13:21 'de eklendi ve 177 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye başkan Adayı Tahsin Erdem; CHP Milletvekilleri Yavuzyılmaz ve Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural ve Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette İmamoğlu, Erdem’e belediye çalışmalarında tam destek sözü verdi.

İMAMOĞLU’NUN SELAMI VAR!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Zonguldak Belediyesi olarak önemli projelere imza atacaklarını belirterek, “İstanbul’dan Zonguldak’a sevgili hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum. Tahsin Erdem başkanımın Zonguldak’a dönük hazırlıklarıyla ilgili bilgi edindim. Ve birlikte çok güzel bir toplantı yaptık. Zonguldak’ı sadece madencisiyle, emekçisiyle değil, hem İstanbul’a hem Türkiye’ye olan etkisiyle de önemsiyoruz. Sosyal demokrat ve halkçı belediyeciliğin, insanını düşünen ve insanıyla birlikte karar alan bir sürecin  başlaması bütün Karadeniz’e iyi gelecektir. Tahsin Erdem başkanımı destekliyoruz ve İstanbul ile Zonguldak’ın bir arada çok özenli işler üreteceğine, çok güzel tasarımlarla kente hak ettiği değeri kazandıracağına inanıyorum. Başkanıma başarılar diliyorum yolu açık olsun. Bütün hemşehrilerime selam iletin lütfen” dedi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, ziyaretle ilgili olarak, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğrul, İl Başkanımız Sayın Devrim Dural ve İlçe Başkanımız Sayın Osman Zaimoğlu ile birlikte makamında ziyaret ettik.

Ekrem İmamoğlu başkanımız İstanbul’da çok güzel işler başardı ve başarmaya da devam edecek. Bundan hiç bir şüphemiz yok. Gerçekleştirdiğimiz görüşmede birlikte omuz omuza yapacağımız projelerimizi konuştuk ve kendisinden tam destek sözümüzü aldık. Kendisine misafirperverliği için çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER