SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

JANDARMA OLAYI AYDINLATTI!

JANDARMA OLAYI AYDINLATTI!
Bu haber 06 Mart 2024 - 23:41 'de eklendi ve 137 views kez görüntülendi.

Kdz. Ereğli’de Yumurtakayalıkları mevkiine 9 Eylül 2023 tarihinde arkadaşlarıyla kamp yapmak için giden ve tabancayla vurularak öldürüldüğü anlaşılan B.C.’nin cansız bedeni arkadaşları tarafından 10 Eylül 2023 tarihinde bulunmuştu.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından olayın aydınlatılması için JASAT (Jandarma Dedektifleri),  İstihbarat, Siber ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri personelinden oluşan çalışma grubu oluşturulmuştu.

Titiz ve ayrıntılı araştırma ve incelemeler sonucu Jandarma ekipleri olayı aydınlattı. Olay günü birlikte bölgede alkol aldıkları tespit edilen K.A ve M.Ö. Jandarma ekiplerdince göz altına alındı.

Yapılan sorgulamalarında K.A.’nın, B.C.’yi aralarında çıkan tartışma sonucu silahla vurarak öldürdüğünü ve suç aletini bölgede bulunan dereye attığını itiraf ettiği belirtildi.

Jandarma’dan yapılan açıklamada; “Meydana gelen olayla ilgili olarak yaklaşık 6 ay süren saha araştırması, 22 bin 523 araca ait KGYS/PTS, güvenlik kamerası incelemesi ve alınan tanık beyanlarıyla söz konusu cinayetin işlendiği bölgede olayın meydana geldiği saatlerde alkol aldıkları tespit edilen K.A. ve M.Ö. isimli şahıslar 04.03.2024 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslarla yapılan görüşme ve alınan ifade beyanında, K.A. isimli şahıs M.Ö. ile birlikte alkol aldıkları esnada maktul B.C.’nin yanlarına geldiğini, aralarında çıkan tartışma neticesinde K.A.’nın yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile ateş etmesi suretiyle B.C.’yi öldürdüğünü ve olayda kullandığı suç aleti olan tabancayı bölgede bulunan dereye attığını beyan ederek suçunu itiraf etmiştir. Adli Makamlara sevk edilen K.A. tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER