SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ELMAS PARK AÇILDI!

ELMAS PARK AÇILDI!
Bu haber 09 Mart 2024 - 20:44 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

Otopark ve sosyete pazarı olarak kullanılan Acılık’taki alana TOKİ tarafından yapılan ELMASPARK’ın resmi açılışı yapıldı.

Fevkani Köprüsü’nün yıkımı nedeniyle dükkanlarını boşaltan çok sayıda esnafın da yerleştirildiği ELMASPARK bir süredir kısmen faaliyetteydi.

Açılışa Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, belediye leclis üyeleri, AK Parti teşkilatları ile çok sadıra esnaf ve vatandaş da katıldı.

Zonguldak Belediye başkanı Ömer selimk Alan, “Adıyla şehrimizin var oluşunu simgeleyen Elmaspark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’mizin açılışını Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Muammer Avcı, İl Bşk. Sayın Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Bşk. Sn. Hüseyin Yıldız, İl Kadın Kolları Bşk. Sayın Tülay Sayılı, meclis üyelerimiz ve hemşehrilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.

Şehrimize gerçekleştirmiş olduğumuz bu yatırım, sadece bir alışveriş merkezi açılışı değil, aynı zamanda şehrimize yeni bir eser kazandırmanın ifadesidir.

Acılık Caddesi’nin çehresini değiştiren, Elmaspark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’miz şehrimize, kıymetli esnafımıza ve siz kıymetli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Alan ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan açılışın ardından esnafları ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER