SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALTUN, PROJELERİNİ TANITTI

ALTUN, PROJELERİNİ TANITTI
Bu haber 10 Mart 2024 - 22:17 'de eklendi ve 186 views kez görüntülendi.

Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun, proje tanıtım toplantısı düzenledi.

Toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti eski milletvekili Hamdi Uçar, belediye başkan adayları, belediye meclis adayları, parti teşkilatları ile vatandaşlar katıldı.

Proje tanıtım toplantısında konuşan Kamil Altun, “Hedeflediğimiz tercih edilen Kilimli yolunda ilerliyoruz. Artık insanların gururla Kilimliliyim dediği bir yer olma yolunda gidiyoruz” dedi.

Altun; “Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek Ankara’ya daha çok gideceklerini daha çok isteyip daha çok alacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“2019’da şöyle demiştik. Terk edilen değil tercih edilen Kilimli. Hepimizin hayali büyük diye hep beraber kapı kapı dolaşarak bu şehrin kaderini değiştirmek için yola çıkmıştık. 2012’de ilçe olmuş ama ilçe olduğunu hissetmemiş Kilimli’nin maalesef kaderine terk edilmiş bir köy havasından kurtulamamış bir hali vardı. Halkımız ile birlikte buna bir dur dedik.

 Bu anlamda verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum.

Kendimizi o kadar çok bu işe vermişiz ki. Sabah erken saatlerde evden çıkıyoruz. Kilimli’nin gelişmesi, büyümesi için var gücümüzle çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz. Hizmetlerimiz ile beraber on yıl aradan sonra nüfusumuz artmaya başladı. Hemşerilerimiz artık Kilimli’ye geri dönüyor. Hedeflediğimiz tercih edilen Kilimli yolunda ilerliyoruz. Artık insanların gururla Kilimliliyim dediği bir yer olma yolunda gidiyoruz. Bunun için Ankara’ya daha çok gideceğiz. Daha çok isteyeceğiz. Daha çok alacağız” dedi.

İŞTE KAMİL ALTUN’UN PROJELERİ:

  1. Hisararkası sahil projesi
  2. Kilimli halk plajı
  3. Sinan şen yaşam parkı projesi
  4. Radartepe sosyal tesisleri ve seyir terası
  5. Millet bahçesi projesi
  6. Terminal projesi
  7. Kapalı spor salonu
  8. Toki
  9. Kentsel dönüşüm
  10. Aile sağlığı merkezi
  11. Sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi
  12. Düğün salonu
  13. Kültür merkezi
  14. Emekliler konağı
  15. Şehir mezarlığı
  16. Atık su arıtma tesisi
  17. Asfalt çalışmaları
  18. Kilimli organize sanayi bölgesi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER