SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İTTİFAK KRİZİNİN ÜZERİNE TUZ-BİBER EKTİ!

İTTİFAK KRİZİNİN ÜZERİNE TUZ-BİBER EKTİ!
Bu haber 12 Mart 2024 - 12:31 'de eklendi ve 327 views kez görüntülendi.

AK PARTİ ile MHP arasındaki ittifakta yeni bir kriz çıktı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, afişlerinden, sosyal medya paylaşımlarına kadar her yerde kendisini Cumhur İttifakı’nın adayı olarak tanıtıyor.

MHP, AK Parti ile Zonguldak Merkez Belediye Başkanlığı için ittifak yapmış ve aday çıkarmamıştı. Ancak AK Parti, diğer ilçe ve beldelerde MHP ile ittifak yapmamış ve aday çıkarmıştı.

MHP’de bu ilçe ve beldelerde kendi adaylarıyla seçimlere gidiyor.

Zonguldak Belediye Meclisi aday listesinde de beklentilerine karşılık bulamayan MHP teşkilatları gelişmelerden rahatsızdı.

ALAN, KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTUN’A DESTEK VERDİ

Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, geçtiğimiz haftasonu Kilimli’de yapılan Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun’un proje tanıtım toplantısına katıldı ve Altun’a destek konuşması yaptı. Alan ayrıca sosyal medya hesabından “Kilimli Belediye Başkan Adayımız Sn. Kamil Altun’un aday tanıtım ve proje lansman programını büyük bir coşku ile gerçekleştirdik.

Kilimlimize yakışır projelerimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, şehrimizi hak ettiği noktaya yine hep birlikte taşıyacak olan inancımız ile durmadan yorulmadan hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SERDAR YARALI; ETİK Mİ ACABA?

AK Parti ve Cumhur İttifakının adayı Ömer Selim Alan’ın AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı olan Kamil Altun’a destek vermesine MHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı tepki gösterdi.

Yaralı, sosyal medya hesabından “Sn. Selim Alan başkanım . Benim il başkanım Zonguldak Merkezde Cumhur İttifakına yani sizin şahsınıza oy isterken, ayrı ayrı seçime girdiğimiz Kilimli İlçemizde Ak Parti için oy istemeniz etik mi acaba?” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Merkez Belediye Başkanlığı için MHP ile ittifak yapmasına rağmen diğer ilçe ve beldelerde ittifaka yanaşmaması MHP teşkilatlarında ve tabanında rahatsızlık yaratmıştı.

Alan’ın MHP’nin de adayı bulunan Kilimli’de AK Parti adayına açık destek vermesi AK Parti-MHP ittifak krizinin üzerine tuz-biber ekti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER