SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DERELİ, OTOPARK SORUNUNA EL ATTI!

DERELİ, OTOPARK SORUNUNA EL ATTI!
Bu haber 13 Mart 2024 - 11:19 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

Saader Partisi Zonguldak Belediye Başkanı Cem Dereli, Zonguldak kent merkezinde büyük sorun haline gelen otopark yetersizliğine el attı.

Eski Merkez Çarşısının yıkımıyla boşalan, miting alanı olarak da kullanılan ve otoparka dönüşen alanı herkesin bir alan ilan ettiğını söyleyen Dereli, “Ben de burayı otopark alanı olarak ilan ediyorum” dedi.

Dereli şu ifadeleri kullandı: “Görüyorum ki Zonguldak’ta yaşanan sorunlar her geçen gün değişiyor, ancak çözümsüzlük maalesef devam ediyor. Bu alan da haftalık olarak farklı işlevlere bürünüyor ama Zonguldak’ın asıl sorunu otopark eksikliği. Artık bu soruna dur demenin vakti geldiğini düşünüyorum. 31 Mart’ta, Zonguldak’ın kötü gidişatına dur diyelim ve hak ettiği yaşanabilirlik seviyesine ulaşmasına yardımcı olalım. Bize destek verin, bu sorunları çözecek güce sahibiz”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER