SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BEKTAŞ’TAN ORGANİZE SANAYİ

BEKTAŞ’TAN ORGANİZE SANAYİ
Bu haber 14 Mart 2024 - 14:38 'de eklendi ve 181 views kez görüntülendi.

Kozlu Belediye Başkanı ve AK Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, projelerini tanıtmaya devam ediyor.

Ali Bektaş, İhsaniye Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ile Esenköy Millet Bahçesi’ni tanıttı.

110 bin metre kare alana kurulacak olan ihsaniye orta organize sanayi bölgesi’nin bölgede büyük bir istihdam sağlayacağını belirten bektaş, “ihsaniye orta organize sanayi.

110.000 metrekare üzerine kurulacak orta organize sanayi bölgemizde çeşitli metrekarelerde imalathaneler olacaktır. Filyos-Ilıksu bağlantı yolu üzerine kurulacak orta ölçekli sanayi bölgemiz ile büyük bir istihdam sağlanacaktır” dedi.

Nüfusu giderek artan Esenköy Mahallesi’ne millet bahçesini kazandıracaklarını belirten Ali Bektaş, “Esenköy Millet Bahçesi. Nüfusu giderek artan mahallemize yürüme mesafesinde yaklaşık 15 bin metrekare olan içerisinde oyun alanları piknik masaları ve mangal yerlerinin de olduğu bir yaşam alanı oluşturacağız. Bu projemiz Büyük Esenköy Millet Ormanı projemizin ilk etabını oluşturacak” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER