SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TAHSİN ERDEM; HALKIN YÜZÜ GÜLECEK

TAHSİN ERDEM; HALKIN YÜZÜ GÜLECEK
Bu haber 26 Mart 2024 - 1:23 'de eklendi ve 175 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, onguldak Belediyesi çalışanlarına uygulandığını öne sürdüğü mobbing ve baskıların sonuç vermeyeceğini, belediye çalışanlarının bu baskılara boyun eğmeyeceğini söyledi.

Belediye çalışanları arasında siyasi görüşleri ne olursa olsun hiç bir ayrım yapmayacaklarını belirten Tahsin Erdem, “CHP’li, AKP’li, MHP’li, İYİ Parti’li, Refah Partili ve diğer partililer arasında ayrım yapmaksızın omuz omuza çalışacağız. Zonguldak Belediyesi’nde çalışma barışını sağlamazsak hizmet üretemeyiz. Bunun için işçi ve memur sendikalarıyla görüşüp günün koşullarına göre ek sözleşmeler yapacağız. Son 5 yılda ilçe belediyelerinin verdiği maaşların altında ücret alan Zonguldak Belediye çalışanlarının hakkını gasp edenler, bizim hakkımızda ‘maaş ödeyemez, yatırım yapamazlar’ şeklinde kara propaganda yapıyor. Anlaşılan tutuştular. Göreve geldiğimizde önce Zonguldak Belediye personelinin, sonra halkın yüzü gülecek” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER