SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DEN GÖRKEMLİ YÜRÜYÜŞ

CHP’DEN GÖRKEMLİ YÜRÜYÜŞ
Bu haber 30 Mart 2024 - 9:25 'de eklendi ve 79 views kez görüntülendi.

CHP, “Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü” düzenledi. İncivez Mahallesinde Zonguldak İlkokulu önünden başlayan ve Terminal mevkiinde sona eren yürüyüş görkemliydi.

Zonguldak milletvekillerinin, İl ve ilçe örgütleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı yürüyüşte güzergah üzerinde bulunan evlerin pencere ve balkonlarından selamlayan çok sayıda mahalle sakini de CHP Zonguldak Belediye Başkanı adayı Tahsin Erdem’e destek verdi. 
Erdem, tüm vatandaşları Pazar günü oy kullanmaya davet etti.

Tahsin Erdem, “ Uzun lafın kısası gerçekten olağanüstü bir durum gerçekleştiriyoruz. Zonguldak halkı aslında tercihini yaptı. Yarın Zonguldak yeni belediye başkanını yani şahsımı seçecek. En ufak kuşkum yok. Ben bütün buraya katılan arkadaşlarımı


Tüm vatandaşları oy kullanmaya ve sandık başına davet eden Tahsin Erdem yürüyüş ardından şöyle konuştu. “ Gerçekten olağanüstü bir durum gerçekleştiriyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Son sözü sandıkta söyleyeceğiz herkes önce oyunu kullansın sonra sandığına sahip çıksın. Demokrasi için, ülkemiz için, Cumhuriyetimiz için, sandıklarımıza sahip çıkalım” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER