SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

6.HAFTA ve 6.GALİBİYET

6.HAFTA ve 6.GALİBİYET
Bu haber 10 Aralık 2023 - 17:02 'de eklendi ve 178 views kez görüntülendi.

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü yine bildiğimiz gibi!!

Hentbol Erkek 2. Ligi H Grubu’nda mücadele eden Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımı, Kastamonu İnebolu Spor Kulübü ile karşılaştı.

Karşılaşma, 31- 26’lık skorla Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü galibiyeti ile sonuçlandı.

Müsabaka sonrası açıklama yapan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Hedefimiz 1.lig ve şu an da takımımız Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 2.ligi 6.haftasında 6’da 6 yaparak NAMAĞLUP bir şekilde liderliği elden bırakmayarak zirvedeki yerini koruyor. Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımımızın kıymetli sporcuları ile galibiyet sevincini hep birlikte paylaşıyoruz. Bir aile gibi, daha uzun vadeli ve daha üst liglerde, Namağlup Lider: Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Kulübü’nün Zafere Giden Yolu’nu hep birlikte şahitlik edeceğiz. Takımımızı ve Teknik Heyetimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. “O kupa Zonguldak’a gelecek” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.