SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

CANER VE TERZİ’DEN ALAN’A ZİYARET

CANER VE TERZİ’DEN ALAN’A ZİYARET
Bu haber 22 Nisan 2019 - 18:20 'de eklendi ve 310 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Cahit Terzi ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti.

31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanlığını kazanan DR. Ömer Selim Alan’ı ziyaret eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetim kurulu üyeleri, Alan’a üzerinde 67 numaralı Ömer Selim Alan yazılı Zonguldakspor forması hediye ettiler.

Ziyarette, Zonguldak Kömürspor ile ilgili fikir alış verişinde bulunulurken, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Zonguldak Kömürspor’a geçmişte emeklerinin bulunduğu belirtilirken, yine destek olacağına inandıkları belirtildi.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da bu ziyaret için şunları söyledi. “Zonguldak Kömürspor Başkanı Sn Süleyman Caner, Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Sn Cahit Terzi ile birlikte, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Zonguldakspor’umuza desteğimiz sonuna kadar devam edecektir. Nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunarım” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.