SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA: 36-27

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA: 36-27
Bu haber 14 Kasım 2023 - 14:14 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

2023-2024 Sezonunda Erkekler 2.Ligi’nde Erkek Hentbol Turnuvasında mücadele eden Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımı, Karabük Yıldız Gençlik Spor Kulübü ile Karabük Soğuksu Spor Salonunda oynadığı ilk deplasman maçını kazandı.

Karşılaşma 36-27 Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü galibiyeti ile sonuçlandı. İlk deplasman maçını da galibiyet ile tamamlayan Elcab Kablo Zonguldak ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Elcab Kablo Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu; “Teknik Heyetimizi, Antrenörlerimiz Sayın Kıvanç Çeküç ve Ufuk Bayraktar’ı, Sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Hep birlikte adım adım şampiyonluğa…” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.