SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BASANCI ŞAMPİYON OLDU

BASANCI ŞAMPİYON OLDU
Bu haber 14 Aralık 2023 - 16:18 'de eklendi ve 164 views kez görüntülendi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sude Nur Basancı, Elite Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonasında 57 kiloda birinci oldu.

 ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “Öğrencimiz Sude Nur Basancı’nın Avrupa Muaythai Şampiyonası’nda elde ettiği birincilik, üniversitemizin spor alanındaki başarılarını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sude Nur Basancı, sadece bireysel bir başarı elde etmekle kalmayıp, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ni de gururlandırmıştır. Sporcu öğrencilerimizin yetenekleri ve azimleri, üniversitemizi ulusal ve uluslararası arenada temsil etme noktasında ne kadar güçlü olduğumuzu göstermektedir. Başarılarından dolayı Sude Nur Basancı’nı ve onu yetiştiren spor hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.